Mayday tijdens de zomer

De hele zomer lang kan je op veel manieren Mayday leren kennen. Denk je er over om Maydayer te worden, of heb je je zelfs al aangemeld? Meld je dan aan voor een activiteit.


Mayday in de KEI-week

Ook tijdens de alternatieve KEI-week ben je bij ons welkom, zo is er elke dag een zeilmiddag.

Voor rondleidingen moet je je tijdens de KEI-week aanmelden via Stichting KEI.


Zeilmiddagen


Wil jij het Paterswoldsemeer eens vanaf het water bekijken? Schrijf je dan in voor een van onze open zeilmiddagen. Om mee te doen hoef je niet te kunnen zeilen. Je gaat mee met een ervaren zeiler van Mayday.

 > Meer informatie & aanmelden

Geen evenementen gevonden!

Rondleidingen

Wil jij onze sociëteit – een varende kroeg genaamd Nicolaas Mulerius – eerst een keer van binnen zien voordat je lid wordt? Of ben je stiekem gewoon heel benieuwd hoe zo’n prachtig schip er nou vanbinnen uit ziet? Schrijf je in voor een rondleiding om een kijkje te nemen op onze klipper.

 > Meer informatie & aanmelden


Geen evenementen gevonden!

Ploegeten

Lijkt het je leuk om kennis te maken met een ouderejaars van Mayday? Onder het genot van een avondmaal zal de Maydayer je alles vertellen over onze mooie vereniging en kan je al je vragen stellen. Samen boodschappen doen en samen koken hoort daarbij! Check iemands studentenhuis, spijker je kookkunsten bij, stel al je vragen over Mayday en geniet van een gezellige avond samen!

 > Ploegeten met Reef op 16 juli
 > Ploegeten met Windhoos op 23 juli


Geen evenementen gevonden!

Op dit moment kan deze activiteit niet doorgaan vanwege de hudige coronamaatregelen.

Stadswandelingen

Kom je niet uit Groningen en wil je de stad graag leren kennen? Loop samen met een van onze leden langs alle hoogtepunten en stel ondertussen al je vragen over onze vereniging.

 > Meer informatie & aanmelden


Geen evenementen gevonden!